Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mökkisiivooja Hakuaika:30.11.2016 mennessä Sijainti: Kainuu, Suomussalmi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja aurinkoisia mökkisiivoojia Ukkohallaan. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, sesongin ajalle. Toivomme hakijoilta reipasta otetta sekä motivoitunutta työasennetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja ajoittuu lähinnä viikonlopulle. Näin ollen työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille tai lisätyöksi. Jätä hakemus tehtävään, kutsumme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Taivalkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Puolanka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Suomussalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hyrynsalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mökkisiivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus