Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 04.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mökkisiivooja Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja aurinkoisia mökkisiivoojia Rukalle. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, sesongin ajalle. Toivomme hakijoilta reipasta otetta sekä motivoitunutta työasennetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemus tehtävään, kutsumme haastatteluun toimistollemme....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Posio määräaikainen Kuusamo määräaikainen Taivalkoski määräaikainen Salla siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Posio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuusamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Taivalkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Salla määräaikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Posio Kuusamo Taivalkoski Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mökkisiivooja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus