Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maalari Hakuaika:01.07.2017 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme MAALAREITA OuluunHaemme tekijöitä joille työn jälki on tärkeää.Teet siis työsi huolella ja sinulla on hyvä kokemus maalaus alalta ja monipuolinen tietotaito uusimmista käytettävista materiaaleista.Edellytykset -n. 1-3 vuoden kokemus ulkomaalaauksista -työturvallisuuskortti -hyvä asenne ja huumorintajuakaan ei saa unohtaa!Täytä hakemuksesi alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tyrnävä talonrakennus Utajärvi talonrakennus Hailuoto talonrakennus Ii talonrakennus Kempele talonrakennus Liminka talonrakennus Lumijoki talonrakennus Muhos talonrakennus Oulu talonrakennus Pudasjärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tyrnävä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Utajärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hailuoto rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ii rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kempele rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liminka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lumijoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Muhos rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Oulu rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pudasjärvi talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maalari, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus