Duunitori suosittelee
Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastenkaitsija Hakuaika:30.06.2017 mennessä Sijainti: Lappi, Rovaniemi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Rovaniemelle aurinkoisiaLASTENKAITSIJOITATyö on keikkatyönä tapahtuvaa sairaan lapsen hoitamista ( flunssa, kuume ) perheen kotona. Edellytämme hakijoilta EA1-korttia, rikostaustaotteen toimittamista sekä kokemusta lastenhoidosta. Keikkatyö sopii niin kasvatus- tai hoiva-alan opiskelijalle kuin lisätienestiä haluavalle.Mikäli olet aurinkoinen, reipas, iloinen sekä tulet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenkaitsija, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.02.2017. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus