Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelijoita 2017 Kotkaan

Adecco Finland

Finland

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Technical Support

BMW Group

Sweden

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitoshuoltaja Hakuaika:21.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme aurinkoista laitoshuoltajaa asiakkaallemme eri työkohteisiin Iisalmeen.Työt tällä hetkellä pääsääntöisesti eri päiväkoti / koulukohteissa. Työ on arkipäivä työtä ja työaika on klo 7.00-18.00 välisenä aikana. Sijaisuuksia on paljon, ja teistä on hirmu pula! Asenne, motivaatio ja tykkäät nähdä kättesi jäljen; ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Iisalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kiuruvesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinlahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Maaninka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pielavesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vieremä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 144 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus