Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lähihoitaja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Rovaniemi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakasyrityksellemme RovaniemelleLÄHIHOITAJIAeri pituisiin työsuhteisiin kotipalvelutehtäviin.Hakijoilta edellytetään: - Iloista ja positiivista työotetta - Aitoa asiakkaan kohtaamista - Tahtoa tarttua kaikkiin annettuihin työtehtäviin - B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuttaMikäli olet alan ammattilainen tai opiskelija, jolla on kokemusta lähihoitajan tehtävistä ja olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kemijärvi hoitajat Kittilä hoitajat Kolari hoitajat Pelkosenniemi hoitajat Pello hoitajat Posio hoitajat Ranua hoitajat Rovaniemi hoitajat Sodankylä hoitajat Tervola hoitajat Ylitornio hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus