Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuorma-autonkuljettaja Hakuaika:30.11.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemmeKUORMA-AUTONKULJETTAJIATöitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Työtehtäviin sisältyy mm. postin kuljettamista toimipaikkoihin, vienti- ja noutopalvelua asiakkaille sekä logistiikkatuotteiden jakelua.Tehtävä edellyttää C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, digipiirturin kuljettajakorttia sekä vankkaa kokemusta kuorma-autolla ajosta. ADR-ajolupa katsotaan eduksi. Toivomme Sinulta hyvää Seinäjoen talousalueen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Ilmajoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Jalasjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Kauhava kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuortane kuljetus, logistiikka ja liikenne Virrat kuljetus, logistiikka ja liikenne Lapua kuljetus, logistiikka ja liikenne Seinäjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Isokyrö kuljetus, logistiikka ja liikenne Kihniö kuljetus, logistiikka ja liikenne Alavus raskas tavaraliikenne Ilmajoki raskas tavaraliikenne Jalasjärvi raskas tavaraliikenne Kauhava raskas tavaraliikenne Kuortane raskas tavaraliikenne Virrat raskas tavaraliikenne Lapua raskas tavaraliikenne Seinäjoki raskas tavaraliikenne Isokyrö raskas tavaraliikenne Kihniö raskas tavaraliikenne Alavus kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus