Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuorma-autonkuljettaja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Rovaniemi Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivistaAUTONKULJETTAJAAkeikkaluonteiseen työhön Rovaniemen alueelle. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Työtehtäviin sisältyy mm. postin kuljettamista toimipaikkoihin, vienti- ja noutopalvelua asiakkaille sekä logistiikkatuotteiden jakelua.Tehtävä edellyttää C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, digipiirturin kuljettajakorttia sekä vankkaa kokemusta kuorma-autolla ajosta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kemijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Kittilä kuljetus, logistiikka ja liikenne Kolari kuljetus, logistiikka ja liikenne Pelkosenniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello kuljetus, logistiikka ja liikenne Posio kuljetus, logistiikka ja liikenne Ranua kuljetus, logistiikka ja liikenne Rovaniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sodankylä kuljetus, logistiikka ja liikenne Tervola kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylitornio raskas tavaraliikenne Kemijärvi raskas tavaraliikenne Kittilä raskas tavaraliikenne Kolari raskas tavaraliikenne Pelkosenniemi raskas tavaraliikenne Pello raskas tavaraliikenne Posio raskas tavaraliikenne Ranua raskas tavaraliikenne Rovaniemi raskas tavaraliikenne Sodankylä raskas tavaraliikenne Tervola raskas tavaraliikenne Ylitornio määräaikainen Kemijärvi määräaikainen Kittilä määräaikainen Kolari määräaikainen Pelkosenniemi määräaikainen Pello määräaikainen Posio määräaikainen Ranua määräaikainen Rovaniemi määräaikainen Sodankylä määräaikainen Tervola määräaikainen Ylitornio kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus