Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuorma-autonkuljettaja Hakuaika:06.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme KuopioonKUORMA-AUTONKULJETTAJIAMuuttopalveluihin. Töitä on pääasiassa aamu- ja iltavuorossa. Hyvälle tekijälle työtä tarjolla pidemmäksi aikaa.Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja paikallistuntemusta. C-kortti ja tarvittavat luvat ovat edellytys tehtävään.Täytä hakemuksesi pikaisesti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Juankoski kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuopio kuljetus, logistiikka ja liikenne Lapinlahti kuljetus, logistiikka ja liikenne Leppävirta kuljetus, logistiikka ja liikenne Maaninka kuljetus, logistiikka ja liikenne Rautavaara kuljetus, logistiikka ja liikenne Siilinjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Suonenjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Tervo kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusniemi raskas tavaraliikenne Juankoski raskas tavaraliikenne Kuopio raskas tavaraliikenne Lapinlahti raskas tavaraliikenne Leppävirta raskas tavaraliikenne Maaninka raskas tavaraliikenne Rautavaara raskas tavaraliikenne Siilinjärvi raskas tavaraliikenne Suonenjoki raskas tavaraliikenne Tervo raskas tavaraliikenne Tuusniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa