Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuljettaja Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Keminmaa Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivistaAUTONKULJETTAJAAkeikkaluonteiseen työhön Keminmaan alueelle. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Työtehtäviin sisältyy mm. postin kuljettamista toimipaikkoihin, vienti- ja noutopalvelua asiakkaille sekä logistiikkatuotteiden jakelua.Tehtävä edellyttää C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, digipiirturin kuljettajakorttia sekä vankkaa kokemusta kuorma-autolla ajosta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Tornio kuljetus, logistiikka ja liikenne Keminmaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Simo kuljetus, logistiikka ja liikenne Tervola määräaikainen Kemi määräaikainen Tornio määräaikainen Keminmaa määräaikainen Simo määräaikainen Tervola kuljetus, logistiikka ja liikenne määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus