Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Korttilajittelija (joulu) Hakuaika:20.11.2016 mennessä Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme Hämeenlinnaan asiakkaallemmeKORTTILAJITTELIJOITA joulusesonkiinTyö on keikkaluonteista ja töitä on ajalla 7.-23. joulukuuta. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai sinulle joka etsit osa-aikatyötä joulukuulle. Työvuorot sijoittuvat klo 06.-21.00 väliselle ajalle ja työvuorojen pituudet vaihtelevat 4-7,5 tunnin välillä.Odotamme sinulta: • hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hämeenkoski jakelutehtävät ja postitus Pälkäne jakelutehtävät ja postitus Urjala jakelutehtävät ja postitus Valkeakoski jakelutehtävät ja postitus Kärkölä jakelutehtävät ja postitus Hattula jakelutehtävät ja postitus Hausjärvi jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus Janakkala jakelutehtävät ja postitus Loppi jakelutehtävät ja postitus Tammela jakelutehtävät ja postitus Akaa jakelutehtävät ja postitus Asikkala jakelutehtävät ja postitus Padasjoki jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korttilajittelija (joulu), on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus