Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Korttilajittelija (joulu) Hakuaika:20.11.2016 mennessä Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme Hämeenlinnaan asiakkaallemmeKORTTILAJITTELIJOITA joulusesonkiinTyö on keikkaluonteista ja töitä on ajalla 7.-23. joulukuuta. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai sinulle joka etsit osa-aikatyötä joulukuulle. Työvuorot sijoittuvat klo 06.-21.00 väliselle ajalle ja työvuorojen pituudet vaihtelevat 4-7,5 tunnin välillä.Odotamme sinulta: • hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hämeenkoski jakelutehtävät ja postitus Pälkäne jakelutehtävät ja postitus Urjala jakelutehtävät ja postitus Valkeakoski jakelutehtävät ja postitus Kärkölä jakelutehtävät ja postitus Hattula jakelutehtävät ja postitus Hausjärvi jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus Janakkala jakelutehtävät ja postitus Loppi jakelutehtävät ja postitus Tammela jakelutehtävät ja postitus Akaa jakelutehtävät ja postitus Asikkala jakelutehtävät ja postitus Padasjoki jakelutehtävät ja postitus Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korttilajittelija (joulu), on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa