Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Korttilajittelija (joulu)

Hakuaika:

20.11.2016 mennessä

Sijainti:

Kanta-Häme, Hämeenlinna

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Etsimme Hämeenlinnaan asiakkaallemme

KORTTILAJITTELIJOITA joulusesonkiin

Työ on keikkaluonteista ja töitä on ajalla 7.-23. joulukuuta. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai sinulle joka etsit osa-aikatyötä joulukuulle. Työvuorot sijoittuvat klo 06.-21.00 väliselle ajalle ja työvuorojen pituudet vaihtelevat 4-7,5 tunnin välillä.

Odotamme sinulta: • hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • hyvää suomenkielentaitoa: lukeminen, puhuminen • luotettavuutta ja joustavuutta

Jätä hakemus pikaisesti ja CV josta ilmenee aikaisemmat työtehtävät, haastattelemme sopivia ehdokkaita jatkuvasti. Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätiedot: noora.partala@sol.fi

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Hämeenlinna Työajat: keikkatyö Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3217 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenlinna

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korttilajittelija (joulu), on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa