Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Myyntikoordinaattori

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokki, vuorovastaava Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Helsinki Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haussa Helsinkiin marraskuun 2016 puolivälissä avattavaan Leijona Cateringin lounasravintolaanKOKKI, VUOROVASTAAVALeijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä, työpaikan Helsingin keskustan lähialueella Business Park ympäristössä, sekä loistavat työkaverit. Työyhteisössä pääset hyödyntämään taitojasi laaja-alaisesti ja kehittämään sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, vuorovastaava, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus