Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kokki, vuorovastaava

Hakuaika:

31.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Helsinki

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Haussa Helsinkiin marraskuun 2016 puolivälissä avattavaan Leijona Cateringin lounasravintolaan

KOKKI, VUOROVASTAAVA

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä, työpaikan Helsingin keskustan lähialueella Business Park ympäristössä, sekä loistavat työkaverit. Työyhteisössä pääset hyödyntämään taitojasi laaja-alaisesti ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi. Leijona Cateringille työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja siihen panostetaan monin eri tavoin. Leijona Catering on savuton työpaikka.

Leijona Catering toivoo sinulta halua luoda asiakkaalle päivän parhaita hetkiä yhdessä pienen ammattilaistiimin kanssa. Olet ruokatuotteen toteuttamisen avainhenkilö, joka työskentelee laatutietoisesti ja tehokkaasti. Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimit myös sujuvasti yhteistyökumppanien ja tavarantoimittajien kanssa.

Leijona Catering edellyttää sinulta monipuolista kokemusta kokin työstä, jonkun verran kokemusta lounasravintolan vuoron johtamisesta sekä taitoja kokousvalikoimien ja tilaustarjoilujen valmistamisesta ja hoitamisesta. Leijona Catering on ketjuohjatusti toimiva yritys joka odottaa, että pystyt kehittämään ja ylläpitämään ruokatuotekokonaisuutta toimipaikassasi yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Vastaat keittiötoiminnoista ravintolapäällikölle ja toimit hänen sijaisenaan tarvittaessa.

Työsuhde on vakituinen ja työaika päiväpainotteinen, mutta vaihtelee riippuen tilaustarjoilujen ajankohdista. Arvostamme monipuolista palvelualan työkokemusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 16.10.2016 mennessä oheisesta linkistä. Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: paivi.suutarinen@sol.fi

.

.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Helsinki Työajat: vakituinen kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, vuorovastaava, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa