Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirvesmies Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäjoki Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Kirvesmies PyhäjoelleEtsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme KIRVESMIEHIÄOlethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Laaja kokemus kirvesmiehen töistä/talonrakennuksesta on ehdoton edellytys. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.Lisää hakemukseesi cv sekä suosittelijan tiedot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pyhäjoki puu- ja metallialan tehtävät Merijärvi puu- ja metallialan tehtävät Raahe puu- ja metallialan tehtävät Kalajoki puu- ja metallialan tehtävät Oulainen puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pyhäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus