Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Keikkatyöntekijöitä

Hakuaika:

31.10.2016 mennessä

Sijainti:

Keski-Suomi, Jyväskylä

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Etsimme nyt alkavan syksyn sesonkiin useita työntekijöitä erilaisiin lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti esim. tuotanto-/tehdastyötä, varastotyötä, muuttoapua ja rakennusalan työtehtäviä. Työtehtävät sovitaan aina keikka kerrallaan ja työtehtävät ja työn kestot vaihtelevat yhdestä päivästä muutamiin viikkoihin.

Omaat aurinkoisen asenteen, riittävän fyysisen kunnon sekä olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä. Voimassa olevasta työturvallisuuskortista (+ muut sertifikaatit) ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi, muttei välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja fyysisen työn mukavissa asiakasyrityksissä. Jätä hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme jo hakuajalla ja liitä hakemukseen myös CV.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Jyväskylä Työajat: keikkatyö Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=2987 Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijöitä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 181 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa