Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaivinkoneenkuljettaja Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme ammattitaitoistaKAIVINKONEEN KULJETTAJAA OULUUNOlet kokenut kuljettaja ja hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Kykenet lukemaan kuvia. Työntekijänä olet ahkera ja luotettava.Haastattelemme jo hakuajalla. Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme! Työt alkaa välittömästi sopivan hakijan löydyttyä!Lisätietoja [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tyrnävä kuljetus, logistiikka ja liikenne Utajärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Hailuoto kuljetus, logistiikka ja liikenne Ii kuljetus, logistiikka ja liikenne Kempele kuljetus, logistiikka ja liikenne Liminka kuljetus, logistiikka ja liikenne Lumijoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Muhos kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne Pudasjärvi raskaan kaluston käyttö Tyrnävä raskaan kaluston käyttö Utajärvi raskaan kaluston käyttö Hailuoto raskaan kaluston käyttö Ii raskaan kaluston käyttö Kempele raskaan kaluston käyttö Liminka raskaan kaluston käyttö Lumijoki raskaan kaluston käyttö Muhos raskaan kaluston käyttö Oulu raskaan kaluston käyttö Pudasjärvi määräaikainen Tyrnävä määräaikainen Utajärvi määräaikainen Hailuoto määräaikainen Ii määräaikainen Kempele määräaikainen Liminka määräaikainen Lumijoki määräaikainen Muhos määräaikainen Oulu määräaikainen Pudasjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 144 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus