Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kahvilatyöntekijä Hakuaika:28.10.2016 mennessä Sijainti: Päijät-Häme , Lahti Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme Lahden alueelleKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄTyötehtäviin kuuluvat kahvilan siisteydestä huolehtiminen, tiskienhoito sekä asiakaspalvelu kahviossa.Odotamme sinulta: -aurinkoista asennetta -hygieniapassia -asiakaspalvelullista otetta työhön -luotettavuuttaToivomme myös, että sinulla olisi kokemusta kassanhoidosta ja veikkauskoneen käytöstä.Jätä hakemus ja CV, josta ilmenevät aikaisemmat työtehtävät. Haastattelemme sopivia ehdokkaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Nastola ravintola-alan asiakaspalvelu Orimattila ravintola-alan asiakaspalvelu Hollola ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus