Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jakeluautonkuljettaja Hakuaika:27.11.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Vantaa Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaillemme VantaalleJAKELUAUTONKULJETTAJIATyöt sijoittuvat enimmäkseen aamuvuoroon ja sisältävät tavarajakelua Uudenmaan alueella, mutta myös satunnasiin varastotyövuoroihin on hyvä olla valmius. Kyseessä on kokoaikatyö, mutta mahdollisia "keikkavuorojakin" on satunnaisesti tarjolla esimerkiksi lisätyön etsijöille.Omaat aurinkoisen ja omatoimisen asenteen sekä pidät itsenäisestä työskentelystä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Kerava kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusula kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Kerava kevyt tavaraliikenne Nurmijärvi kevyt tavaraliikenne Sipoo kevyt tavaraliikenne Tuusula kevyt tavaraliikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Espoo jakelutehtävät ja postitus Helsinki jakelutehtävät ja postitus Kerava jakelutehtävät ja postitus Nurmijärvi jakelutehtävät ja postitus Sipoo jakelutehtävät ja postitus Tuusula jakelutehtävät ja postitus Vantaa jakelutehtävät ja postitus Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluautonkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa