Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyllyttäjä Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakasyrityksellemmeHYLLYTTÄJÄÄ SEINÄJOELLEHyllyttäjä täyttää juomahyllyjä asiakkaan osoittamissa toimipaikoissa. Työtä on noin kahtena päivänä viikossa muutama tunti päivässä. Työ sopii hyvin lisätienestiksi muiden töiden tai opiskelun ohelle.Odotamme sinulta:• hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Ilmajoki muut myymälätehtävät Jalasjärvi muut myymälätehtävät Kauhava muut myymälätehtävät Kuortane muut myymälätehtävät Virrat muut myymälätehtävät Lapua muut myymälätehtävät Seinäjoki muut myymälätehtävät Isokyrö muut myymälätehtävät Kihniö muut myymälätehtävät Alavus muut myymälätehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyllyttäjä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus