Duunitori suosittelee
Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyllyttäjä Hakuaika:30.11.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Pelkosenniemi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme reipasta ja oma-aloitteista hyllyttäjää alueelle Pelkosenniemi,Pyhä. Toivomme hakijoilta väh.18 vuoden ikää.Olethan iloinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Tehtävään koulutetaan. Työ on osa-aikatyötä.Laita hakemus niin soitamme sinut haastatteluun....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Kemijärvi muut myymälätehtävät Pelkosenniemi muut myymälätehtävät Rovaniemi muut myymälätehtävät Salla muut myymälätehtävät Savukoski muut myymälätehtävät Sodankylä muut myymälätehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyllyttäjä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pelkosenniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus