Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postinjakaja ja hyllyttäjä Hakuaika:31.12.2016 mennessä Sijainti: Lappi, Kolari Työsuhteen laatu: Määräaikainen osa-aikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakasyrityksellemmePOSTINJAKAJAA JA HYLLYTTÄJÄÄ ÄKÄSLOMPOLOONPostinjakajana vastaat tärkeästä tehtävästä, postin jakamisesta asiakkaille. Hyllyttäjä täyttää juomahyllyjä asiakkaan osoittamassa toimipaikassa. Työtä on noin kahtena päivänä viikossa noin 3-4 päivässä. Työ sopii hyvin lisätienestiksi muiden töiden tai opiskelun ohelle.Odotamme sinulta:• hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Rovaniemi muut myymälätehtävät Kittilä muut myymälätehtävät Kolari muut myymälätehtävät Muonio muut myymälätehtävät Pello jakelutehtävät ja postitus Rovaniemi jakelutehtävät ja postitus Kittilä jakelutehtävät ja postitus Kolari jakelutehtävät ja postitus Muonio jakelutehtävät ja postitus Pello määräaikainen Rovaniemi määräaikainen Kittilä määräaikainen Kolari määräaikainen Muonio määräaikainen Pello muut myymälätehtävät jakelutehtävät ja postitus määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postinjakaja ja hyllyttäjä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus