Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huopakatto asentaja Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme osaavaan joukkoomme tulevia toimeksiantoja vartenKATTOASENTAJIAOletko kokenut asennustöissä ja tarvitset työtä? Olethan rehti ja reipas työntekijä, jolle oman työn jälki on kunnia-asia!Edellytykset: - kattotulityökortti - kokemusta kattoasennuksista - reipas ja hyvä asenne - työturvallisuuskortti Työ alkaa sopimuksen mukaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tyrnävä Asennus, huolto ja puhtaanapito Utajärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hailuoto Asennus, huolto ja puhtaanapito Ii Asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele Asennus, huolto ja puhtaanapito Liminka Asennus, huolto ja puhtaanapito Lumijoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Muhos Asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu Asennus, huolto ja puhtaanapito Pudasjärvi määräaikainen Tyrnävä määräaikainen Utajärvi määräaikainen Hailuoto määräaikainen Ii määräaikainen Kempele määräaikainen Liminka määräaikainen Lumijoki määräaikainen Muhos määräaikainen Oulu määräaikainen Pudasjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huopakatto asentaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 29.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa