Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hitsaaja Hakuaika:28.10.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme IisalmeenHITSAAJIATyömotivaatiosi on korkea ja laadukkaan työn jäljen tekeminen on sinulle tärkeää. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa .Aikaisempi kokemus teräsrakennevalmistuksesta on plussaa ja kuvien lukemistaito katsotaan myös eduksi. Sinulla on myös voimassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Iisalmi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kiuruvesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapinlahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maaninka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pielavesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sonkajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vieremä puu- ja metallialan tehtävät Iisalmi puu- ja metallialan tehtävät Kiuruvesi puu- ja metallialan tehtävät Lapinlahti puu- ja metallialan tehtävät Maaninka puu- ja metallialan tehtävät Pielavesi puu- ja metallialan tehtävät Sonkajärvi puu- ja metallialan tehtävät Vieremä tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus