Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöneuvottelija logistiikkaan

Hakuaika:

30.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Helsinki

Työsuhteen laatu:

Vakituinen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Etsimme vahvistukseksi Helsingin toimiston logistiikkatiimiin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

HENKILÖSTÖNEUVOTTELIJAA

Tehtävä sisältää nimettyjen logistiikan asiakkuuksien kokonaisvaltaista hallintaa aina työntekijöiden rekrytoinneista asiakastapaamisiin ja vuorojen täyttöihin. Toivomme sinulta ymmärrystä ja kokemusta eri logistiikan prosesseista ja kokonaiskuvaa siitä mitä työtehtäviä logistiikka alana pitää sisällään. Työn pääasiallinen sijainti on Helsinki, mutta vastuualueeseesi kuuluu myös muu Uudenmaan alue. Oma auto on ehdoton edellytys tässä työssä.

Omaat aurinkoisen positiivisen asenteen, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta sekä kaupallista ja logistista näkemystä. Kaupallinen tai logistiikan korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus logistiikan parissa työskentelystä. Olet sosiaalinen, jämäkkä ja nautit hektisestä työympäristöstä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.10.2016. Avointa paikkaa koskevat tiedustelut voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen matias.matikainen@sol.fi

Tarjoamme haastavan, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn luotettavassa yrityksessä. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Helsinki Työajat: vakituinen kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöneuvottelija logistiikkaan, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 189 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa