Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elintarviketyöntekijä Hakuaika:25.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme OuluunELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄvaihtelevan mittaisille keikoille. Hakemamme henkilö on hyvin täsmällinen ja tarkka työstään. Työ on fyysistä, sekä vaatii nopeutta ja reipasta asennetta. Aiempaa työkokemusta alalta ei vaadita, riittää että sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota työntekoon. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat pakollisia.Edellytykset: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Tyrnävä elintarviketeollisuuden tehtävät Utajärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Hailuoto elintarviketeollisuuden tehtävät Ii elintarviketeollisuuden tehtävät Kempele elintarviketeollisuuden tehtävät Liminka elintarviketeollisuuden tehtävät Lumijoki elintarviketeollisuuden tehtävät Muhos elintarviketeollisuuden tehtävät Oulu elintarviketeollisuuden tehtävät Pudasjärvi elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus