Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elintarviketyöntekijä Hakuaika:25.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemme OuluunELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄvaihtelevan mittaisille keikoille. Hakemamme henkilö on hyvin täsmällinen ja tarkka työstään. Työ on fyysistä, sekä vaatii nopeutta ja reipasta asennetta. Aiempaa työkokemusta alalta ei vaadita, riittää että sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota työntekoon. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat pakollisia.Edellytykset: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Tyrnävä elintarviketeollisuuden tehtävät Utajärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Hailuoto elintarviketeollisuuden tehtävät Ii elintarviketeollisuuden tehtävät Kempele elintarviketeollisuuden tehtävät Liminka elintarviketeollisuuden tehtävät Lumijoki elintarviketeollisuuden tehtävät Muhos elintarviketeollisuuden tehtävät Oulu elintarviketeollisuuden tehtävät Pudasjärvi elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus