Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ Hakuaika:18.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme KuopioonELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄSinulla on elintarvikealan koulutus tai alan työkokemusta. Sinulla on aurinkoinen ja loistava työasenne, olet tiimityötaitoinen, fyysinen kuntosi on hyvä ja omaat reippaan ja nopean työtahdin.Hygieniapassi on pakollinen sekä pyydämme toimittamaan salmonellatodistuksen!Lisätietoja arkisin Matias Kokko 040 569 4071Tervetuloa aurinkoiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Juankoski elintarviketeollisuuden tehtävät Kuopio elintarviketeollisuuden tehtävät Lapinlahti elintarviketeollisuuden tehtävät Leppävirta elintarviketeollisuuden tehtävät Maaninka elintarviketeollisuuden tehtävät Rautavaara elintarviketeollisuuden tehtävät Siilinjärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Suonenjoki elintarviketeollisuuden tehtävät Tervo elintarviketeollisuuden tehtävät Tuusniemi elintarviketeollisuuden tehtävät Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus