Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ JOULUSESONGIN VIIKONLOPPUIHIN Hakuaika:02.12.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Juva Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:HAEMME JOULUSESONKIIN JA VIIKONLOPPUTÖIHIN keittiötyöntekijöitäHaemme tekijöitä Juvalle - keittiöön (sekä lämmin, että kylmä)Vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus.Keittiössä työskentelystä tai vastaavasta työkokemuksesta ja alan koulutuksesta on etua.Toivomme sinulta - intoa tarttua uusiin haasteisiin - hyvää fyysistä kuntoa, nautit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joroinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Juva ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mikkeli ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Puumala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rantasalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sulkava määräaikainen Joroinen määräaikainen Juva määräaikainen Mikkeli määräaikainen Pieksämäki määräaikainen Puumala määräaikainen Rantasalmi määräaikainen Sulkava ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät määräaikainen Joroinen Juva Mikkeli Pieksämäki Puumala Rantasalmi Sulkava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ JOULUSESONGIN VIIKONLOPPUIHIN, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 160 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa