Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ JOULUSESONGIN VIIKONLOPPUIHIN Hakuaika:02.12.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Savo, Juva Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:HAEMME JOULUSESONKIIN JA VIIKONLOPPUTÖIHIN keittiötyöntekijöitäHaemme tekijöitä Juvalle - keittiöön (sekä lämmin, että kylmä)Vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus.Keittiössä työskentelystä tai vastaavasta työkokemuksesta ja alan koulutuksesta on etua.Toivomme sinulta - intoa tarttua uusiin haasteisiin - hyvää fyysistä kuntoa, nautit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joroinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Juva ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mikkeli ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Puumala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rantasalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sulkava määräaikainen Joroinen määräaikainen Juva määräaikainen Mikkeli määräaikainen Pieksämäki määräaikainen Puumala määräaikainen Rantasalmi määräaikainen Sulkava ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ JOULUSESONGIN VIIKONLOPPUIHIN, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus