Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÄ

Hakuaika:

20.11.2016 mennessä

Sijainti:

Etelä-Savo, Juva

Työsuhteen laatu:

Määräaikainen kokoaikainen


Työsuhteen luonne:


Haemme asiakkaallemme Juvalle

ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÖITÄ joulusesonkiin

Tule tekemään jouluruokaa kanssamme! Valmistamme ruokaa käsityönä. Kunnioitamme aitoja ja tuoreita raaka-aineita. Juurekset, vihannekset, liha, maito ja muut raaka-aineet säilyttävät ominaispiirteensä. Hyvä ruoka takaa onnistuneen joulun.

Työtä on eri valmistuspisteissä lämpimässä keittiössä ja kylmätiloissa (lämpötila +6 astetta) . Sesonki alkaa 14.11. ja uusia tekijöitä otetaan vielä 5.12. Työtä on jouluun saakka.

Vaadimme hygieniapassin ja salmonellatodistuksen

Toivomme, että - pystyt tekemään kolmivuorotyötä - kestät hyvin kiirettä - kylmässä/lämpimässä työskentely ei ole sinulle ongelma - olet työhön oma-aloitteisesti tarttuva tekijä - sinulla on elintarvikealan koulutus tai vastaava työn kautta tullut kokemus - hyvä suomenkielen taito

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 040 481 4534

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Juva Työajat: määräaikainen kokoaikainen Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3232 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juva

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÄ, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva , osoitteessa Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 180 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa