Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CNC-Koneistaja Hakuaika:31.10.2016 mennessä Sijainti: Etelä-Pohjanmaa , Seinäjoki Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemmeCNC-KONEISTAJAATyö pitää sisällään CNC-koneistajan työtehtäviä. Tehtävässä tarvitaan huolellista ja tarkkaa työotetta sekä oma-aloitteisuutta ja ongelmien ratkaisukykyä. Asetustentekotaito on eduksi.Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ilmajoki koneteollisuuden tehtävät Jalasjärvi koneteollisuuden tehtävät Kauhava koneteollisuuden tehtävät Kuortane koneteollisuuden tehtävät Virrat koneteollisuuden tehtävät Lapua koneteollisuuden tehtävät Seinäjoki koneteollisuuden tehtävät Isokyrö koneteollisuuden tehtävät Kihniö koneteollisuuden tehtävät Alavus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ilmajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jalasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhava tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuortane tehdas- ja tuotantotyöntekijät Virrat tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapua tehdas- ja tuotantotyöntekijät Seinäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Isokyrö tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kihniö tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alavus määräaikainen Ilmajoki määräaikainen Jalasjärvi määräaikainen Kauhava määräaikainen Kuortane määräaikainen Virrat määräaikainen Lapua määräaikainen Seinäjoki määräaikainen Isokyrö määräaikainen Kihniö määräaikainen Alavus koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Ilmajoki Jalasjärvi Kauhava Kuortane Virrat Lapua Seinäjoki Isokyrö Kihniö Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Koneistaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa