Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CNC-koneistaja Hakuaika:18.11.2016 mennessä Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Työsuhteen laatu: Keikkatyö Työsuhteen luonne:Haemme asiakkaallemme Oulun alueelleCNC-koneistajaapuusepänteollisuuteen. Sinulla on jo jokin verran kokemusta alalta tai olet mahdollisesti juuri valmistumassa. Tärkeintä kuitenkin on asenteesi ja halu kehittää itseäsi työntekijänä.Tässä työssä menestyksen kannalta olennaista on, että olet vastuuntuntoinen, sekä omatoiminen ja lisäksi työmotivaatiosi on korkea. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Tyrnävä koneteollisuuden tehtävät Utajärvi koneteollisuuden tehtävät Hailuoto koneteollisuuden tehtävät Ii koneteollisuuden tehtävät Kempele koneteollisuuden tehtävät Liminka koneteollisuuden tehtävät Lumijoki koneteollisuuden tehtävät Muhos koneteollisuuden tehtävät Oulu koneteollisuuden tehtävät Pudasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tyrnävä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Utajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hailuoto tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ii tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kempele tehdas- ja tuotantotyöntekijät Liminka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lumijoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Muhos tehdas- ja tuotantotyöntekijät Oulu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pudasjärvi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 218 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus