Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Betonielementtityöntekijä Hakuaika:05.01.2017 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Kyyjärvi Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Betset Oy on vuonna 1950 perustettu betonialan perheyritys, jonka menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen. Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.Haemme asiakasyrityksellemme Betset Oy:lle KyyjärvelleBETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄTyötehtäviin kuuluvat betonielementtituotannon monipuoliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Karstula talonrakennus Kivijärvi talonrakennus Kyyjärvi talonrakennus Soini talonrakennus Perho talonrakennus Alajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karstula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kivijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kyyjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Soini tehdas- ja tuotantotyöntekijät Perho tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alajärvi määräaikainen Karstula määräaikainen Kivijärvi määräaikainen Kyyjärvi määräaikainen Soini määräaikainen Perho määräaikainen Alajärvi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kyyjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus