Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Betonielementtityöntekijä Hakuaika:02.12.2016 mennessä Sijainti: Keski-Suomi, Kyyjärvi Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Betset Oy on vuonna 1950 perustettu betonialan perheyritys, jonka menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen. Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.Haemme asiakasyrityksellemme Betset Oy:lle KyyjärvelleBETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄTyötehtäviin kuuluvat betonielementtituotannon monipuoliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Karstula talonrakennus Kivijärvi talonrakennus Kyyjärvi talonrakennus Soini talonrakennus Perho talonrakennus Alajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karstula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kivijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kyyjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Soini tehdas- ja tuotantotyöntekijät Perho tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alajärvi määräaikainen Karstula määräaikainen Kivijärvi määräaikainen Kyyjärvi määräaikainen Soini määräaikainen Perho määräaikainen Alajärvi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Karstula Kivijärvi Kyyjärvi Soini Perho Alajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 04.07.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kyyjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa