Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asentaja Hakuaika:23.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Järvenpää Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemmeASENTAJAAkokoonpanotehtäviin Järvenpäähän. Tehtävä on määräaikainen ja kestää tammikuun loppuun, mahdollisuus jatkoon.Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja paineensietokyky. Olet etsimämme henkilö jos sinulla on lisäksi sähkö- tai automaatioasentajan koulutus tai kokemusta mekaanisista asennustehtävistä.Haethan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula Asennus, huolto ja puhtaanapito Järvenpää Asennus, huolto ja puhtaanapito Mäntsälä määräaikainen Tuusula määräaikainen Järvenpää määräaikainen Mäntsälä Asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa