Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ajoneuvonosturinkuljettaja Hakuaika:30.10.2016 mennessä Sijainti: Uusimaa, Helsinki Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen Työsuhteen luonne:Etsimme asiakkaallemmeAJONEUVONOSTURINKULJETTAJIAvakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.Toivomme hakijoilta kokemusta ajoneuvonostureista, reipasta otetta työhön sekä oma-aloittellisuutta.Tarjoamme vakituisen työsuhteen, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä näköalapaikan alalle.Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä 040 673 8353 tai [email protected] sinulle iloisen työilmapiirin sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskaan kaluston käyttö Helsinki raskaan kaluston käyttö Sipoo raskaan kaluston käyttö Vantaa raskaan kaluston käyttö Espoo raskas tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Sipoo raskas tavaraliikenne Vantaa raskas tavaraliikenne Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvonosturinkuljettaja, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus