Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Äänikeräilijä

Hakuaika:

30.10.2016 mennessä

Sijainti:

Uusimaa, Vantaa

Työsuhteen laatu:

Keikkatyö

Työsuhteen luonne:


Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

ÄÄNIKERÄILIJÖITÄ

Työ koostuu pääsääntöisesti ääni- ja listakeräilystä, mutta saattaa sisältää myös muita varastotöitä. Työaika sijoittuu päivä- ja iltavuoroon, pääasiassa arkipäiville, mutta mahdollisesti myös viikonlopuille. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, osa-aikaisesti sekä keikkaluontoisesti, joten työ sopii myös esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa tienata koulun ohessa.

Omaat aurinkoisen asenteen, sekä riittävän fyysisen kunnon. Aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä lavansiirtokoneiden/trukkien käytöstä lueteen eduksi mutta ei ole välttämätön. Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä ja työotteesi on aktiivinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja fyysisen työn mukavassa asiakasyrityksessä. Jätä hakemuksesi pikaisesti ja liitä mukaan CV:si.

Työnantaja: SOL Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Vantaa Työajat: keikkatyö Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3157 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: SOL Henkilöstöpalvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Sol Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 0673342-4 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 906 232 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-870 468 € -76 %

Henkilöstö

1 016 77

Liikevoitto-%

-4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Äänikeräilijä, on ilmoitettu SOL Henkilöstöpalvelut -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on keikkatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa