Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

OLETKO ETSIMÄMME VASTAANOTTOVIRKAILIJA RADISSON BLU ROYAL HOTELIIN?

Radisson Blu Royal Hotel on Suomen vaikuttavin tapahtumatalo Helsingin ydinkeskustassa - siellä, missä tapahtuu. Se on järjestänyt lukuisia elämyksentäyteisiä tapahtumia tinkimättömällä ammattitaidolla jo 25 vuoden ajan. Hotellin viihtyisistä huoneista voi seurata Helsingin vilkkaimman kauppa- ja viihdealueen elämää.

Radisson Blu Royal Hotel etsii nyt joukkoonsa kahta iloista ja energistä vastaanottovirkailijaa (60h / 3 vko) huolehtimaan asiakkaiden hurmaamisesta vastaanotossa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja aktiivista sekä itsenäistä otetta työhön. Olet tottunut työskentelemään myös kiireen keskellä. Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät. Olet asenteeltasi joustava ja positiivinen. Luonteeltasi olet energinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Arvostamme huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on anniskelu- ja hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa työympäristössä. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Carlson Rezidor Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottopäällikkö Tiina Backman puhelimitse 041-54 55515 tai sähköpostilla tiina.backman@radissonblu.com. Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv 26.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.
Työnantaja: Sokotel Oy Työajat: osa-aikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4484/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

217 695 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

14 569 000 € 43 %

Henkilöstö

1 137 -28

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa