Duunitori suosittelee
Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meren rannalla, upeissa ulkoilumaastoissa sijaitseva kylpylähotelli Break Sokos Hotel Eden tarjoaa 170 tasokasta hotellihuonetta vain 10 min. ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Kylpylän ja kuntosalin lisäksi hotellissa sijaitsevat monipuoliset kokoustilat, ravintolat Maisema ja Ara sekä hyvinvointiosasto hieronta-, parturikampaamo-, kosmetologi- ja fysioterapiapalveluineen. Hotelli on yksi Oulun matkailun vetovoimaisista kärjistä ja sen asiakkaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Tyrnävä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Utajärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Hailuoto vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ii vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Liminka vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lumijoki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Muhos vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pudasjärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus