Banner Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Ateljee Bariin johtavien jyrkkien kierreportaiden kapuamiseen ei ole vaikea löytää tarvittavaa motivaatiota. Perille saavuttuasi istut kaupungin kattojen yllä ja nautit cocktaileja korkeammalla kuin missään muualla Helsingissä. Raikas tuulahdus meri-ilmaa antaa oman lisämausteensa juomallesi.
Baarin toinen rooli on tarjota nautintoa silmille ja sielulle - vaihtuvat taidenäyttelyt uudistavat Ateljeen tunnelmaa kuukausittain. Ateljee on tarjonnut näyttelytilaa nuorille ja lahjakkaille taiteilijoille jo vuodesta 1951.

Ateljee Bar on muiden baarien yläpuolelle asettunut klassikko, illan ainutlaatuisin vaihtoehto ensimmäiselle lasilliselle.

Haemme nyt TARJOILIJAA Ateljee Bariin vakituiseen työsuhteeseen

Odotamme Sinulta:
•kokemusta baarityöskentelystä
•tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
•positiivista ja innostunutta asennetta - aktiivista asiakaspalvelua
•englannin ja suomen kielen hallintaa, muut kielet katsotaan eduksi
•yhteistyötaitoja ja joustavuutta
•voimassa olevaa anniskelu- ja hygieniapassia

Tarjoamme Sinulle:
•mielenkiintoisen ja haasteellisen työympäristön perinteikkäässä ja kansainvälisessä hotellissa - sekä Suomen suurimmassa hotelliketjussa
•monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskunnan
•S-ryhmän henkilökuntaedut

Lisätietoja antaa Kaarina Bäck, kaarina.back@sok.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta 28.10.2016 mennessä.
Työnantaja: Sokotel Oy Sijainti: Helsinki Työajat: osa-aikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4438/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

217 695 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

14 569 000 € 43 %

Henkilöstö

1 137 -28

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .