Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on moderni espoolainen kohtaamispaikka. Se sijaitsee kehittyvän puutarhakaupunginosan Tapiolan ytimessä. Hotellissa on 154 hotellihuonetta, kolme kokoustilaa, kuntoiluhuone, saunatilat uima-altaineen sekä ravintola Grill It!. Hotelli avattiin täysin uudistettuna 2008 ja ravintolan liikeuudistus tapahtui syksyllä 2013. Työpäivän jälkeen tai lomatunnelmissa iltaa vietetään Garden Barissa takkatulen äärellä tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Kauniainen päällikkötason positiot Kirkkonummi päällikkötason positiot Nurmijärvi päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Vihti päällikkötason positiot Espoo päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus