Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sokotel Oy etsii nyt osaajia eri kohteisiin! Kokki - Plaza ravintolat / Radisson Blu Hotellit - Helsinki Jätä hakemuksesi Lue lisää Kokki - Solo Sokos Hotel Torni - Helsinki Jätä hakemuksesi Lue lisää Kokki - Amarillo / Break Sokos Hotel Flamingo - Vantaa Jätä hakemuksesi Lue lisää...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus