Duunitori suosittelee
Banner Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Tule luomaan hotelli- ja ravintola-alan menestystarinoita!

Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia, menestyksekkäimpiä ja suurimpia Mara-alan työnantajia. Koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria Sokotel Oy voi tarjota. Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia rakentamaan Sokotelista Mara-alan edelläkävijää. Ellet löydä sinulle sopivaa työtä juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella. Suosittelemme kuitenkin, että sinua kiinnostavan paikan ilmaantuessa, osoitat hakemuksesi myös suoraan kyseiseen tehtävään.

Työnantaja: Sokotel Oy Sijainti: Tampere, Vaasa, Oulu, Espoo, Helsinki, Vantaa Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere, Vaasa, Oulu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Sokotel Oy Y-tunnus 0212329-0 Toimiala Hotellit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

217 695 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

14 569 000 € 43 %

Henkilöstö

1 137 -28

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus / Sokotel Oy, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Sokotel Oy. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa Tampere, Vaasa, Oulu, Espoo, Helsinki, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus