Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen, pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta.

Hoidamme ja hoivaamme suomalaisia operoimalla yli 60 terveydenhuollon yksikköä ja 120 hoiva- ja palvelukotia ympäri maan. Tuotamme viiden kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisuudessaan.

Ostopalvelulääkärimme ja - hammaslääkärimme täydentävät kuntien omia sosiaali- ja terveyspalveluja päivystämällä ja purkamalla vastaanottojonoja sekä tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja.

Työllistämme Pohjoismaissa yli 19 000 ja Suomessa 7 750 alan ammattilaista. Olemme Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihtomme Suomessa vuonna 2015 oli 452 Meur (+17 %).

Lue lisää: www.attendo.fi

Helsingin Ruoholahden pääkonttorissa, Oulussa ja Tampereella toimiva 15 hengen tietohallintotiimimme vastaa Suomen yli 170 toimipisteen kaikista ICT - palveluista sekä liiketoimintakriittisten sovellusten ylläpidosta, kehittämisestä, projektitoiminnasta ja käyttäjäkoulutuksesta.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt Helsinkiin Perusterveydenhuollon liiketoimintaa palvelevan toiminnanohjausjärjestelmän kehitystiimiin

Software Developer - Perusterveydenhuollon resursoinnin ERP järjestelmä

Tehtävät

Ohjelmiston toiminnallinen kehittäminen ja ylläpito liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet huomioiden yhdessä kokeneen kollegan kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-Seuraavien teknologioiden tuntemusta: Scala, Play Framework, jQuery, Jenkins, SQL
-Hyviä tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
-Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-Asiakaspalveluhenkisyyttä, ratkaisuhakuisuutta, joustavuutta ja kehittämishenkisyyttä

Arvostamme

-Kykyä ajatella ja toimia liiketoimintalähtöisesti
-Kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa
-Seuraavien teknologioiden tuntemus on plussaa: Robot Framework, Selenium, Bootstrap, Scrum, Vagrant, MySQL, Git,Jira,Confluence, IntelliJ Idea, PHP

Tarjoamme näköalapaikan alansa johtavassa, vakavaraisessa yrityksessä sekä monipuolisia ja kehittäviä tehtäviä kannustavassa työyhteisössä. Ammatillisesti kehittävän työympäristön, jossa kaikki IT on omissa käsissä antaen mahdollisuuden esittää ja toteuttaa uusia ideoita.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera viimeistään maanantaina 31.10.2016 sivustolla www.talente.fi .

Lisätietoja tehtävästä antavat Talente Consulting Oy:n Pauli Jakobsson p. +358 400 800 386 tai pauli.jakobsson@talente.fi.

Web-osoite: http://www.talente.fi Työnantaja: Talente Consulting Oy Sijainti: 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitaan erikseen. Yhteystiedot: Talente Consulting Oy, Sahaajankatu 35 B, 00880 HELSINKI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Software Developer - Perusterveydenhuollon resurso, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Talente Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa