Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ohjelmistosuunnittelija (Java), Varkaus, Jyväskylä Softrain tuottaa vaativia asiakaskohtaisia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, sekä toimii asiakasyritystensä alihankkijana ohjelmisto- ja tuotekehityksessä. Ohjelmistotuotantomme kattaa ammattitaitoisen projektienhallinnan ja kaikki ohjelmistokehityksen vaiheet tarvekartoituksesta ja määrittelystä toteutukseen ja ylläpitoon. Etsimme Java-asiantuntijoita ohjelmistosuunnittelutehtäviin asiakasprojekteihimme. Työ sisältää kehitys-, ja ylläpitotehtäviä monipuolisissa järjestelmäkehitykseen liittyvissä projekteissa. Olet valmis työskentelemään yhteistyössä asiakkaiden kanssa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SoftRain Blobs Oy Y-tunnus 2131233-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut SoftRain Blobs Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus