Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme monipuolisia ruokailu-, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä toimitila- ja kiinteistöpalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parhaat edellytykset keskittyä omaan ydintoimintaansa. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin www.sodexo.fi.

Tehtävän kuvaus Etsimme nyt  Sodexon palvelukseen tunnelmalliseen Hämeenkylän kartanoon 

TARJOILIJAA

Hämeenkylän Kartanon juuret vievät neljän vuosisadan taakse. Rehevine puutarhoineen se on ainutlaatuinen paikka Vantaalla, keskellä maalaisidylliä. 

Hämeenkylän kartanolla on 52 uutta tasokasta hotellihuonetta, 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä 18 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas.

Palvelemme asiakkaitamme lähes vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden osallistua monipuolisesti mm. aamiaisen hoitoon, a`la carte-, kokous- ja liikelounastarjoiluun, kokousvastaavan tehtäviin, terassi- ja baarityöskentelyyn sekä juhla- ja tilaustarjoiluihin. Odotamme Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on vieraanvaraisen ja palveluasenteen lisäksi jo alan kokemusta tasokkaasta ravintolaympäristöstä joko A 'la Carte -maailmasta tai tilausravintolatoiminnoista.

Olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään palveluitamme edelleen. Haluat, että vieraamme saavat hyvää palvelua ajallaan ja odottamattakin.

Olet luotettava tiimijäsen kokonaispalvelun kannalta. Tulet toimeen asiakaspalvelussa suomen kielen lisäksi myös englannilla. Tarjoamme Tarjoamme sinulle upeat, uudet puitteet historiallisessa kartanomiljöössä ja sopivasti haastavan ja monipuolisen työtehtävän. Lisätietoja Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat vaihtelevat ma - su yleensä klo 6.30 - 23 välillä. Palkkaus ja työn aloittaminen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa  ravintolatoiminnan esimies Sari Gråsten gsm 050 591 6422, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde Työn laatu Kokopäiväinen Sijainti Vantaa, Suomi
Hakuaika 10.10.2016 - 23.10.2016 Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
Työnantaja: Sodexo Sijainti: Vantaa, Suomi Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/o/14588/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Sodexo

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 841 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

228 000 € 119 %

Henkilöstö

2 270 -138

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija Hämeenkylän kartanoon (411), on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa