Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme monipuolisia ruokailu-, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä toimitila- ja kiinteistöpalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parhaat edellytykset keskittyä omaan ydintoimintaansa. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin www.sodexo.fi.

Tehtävän kuvaus Haemme Sodexon palvelukseen Aalto-yliopiston kampuksella toimivaan Subway® -ravintolaamme 

ASIAKASPALVELUTAITOISIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviisi kuuluu mm.
- Subway -leipien valmistaminen
- tuotevalikoiman esillelaitto ja ylläpito
- asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
- kuormien vastaanotto, tarkistaminen ja purku
- kahvilan ja keittiötilojen siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen Odotamme Sinulla on hygieniapassi ja olet mahdollisesti jo kartuttanut työkokemustasi esim. kahvilan asiakaspalvelu- ja kassatehtävissä. Eduksesi katsomme työkokemuksen ja konseptiosaamisen Subway® -ravintoloista. 

Kielitaitosi on suomen lisäksi asiakaspalvelussa tarvittava englanti. Otat vastuun työstäsi ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet iloinen, reipas ja ennen kaikkea tunnet asiakaspalvelutehtävät omaksesi. Hymysi ei hyydy kiireessäkään.  Tarjoamme Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehitykseen. Tule kanssamme tekemään jokaisesta päivästä parempi! Lisätietoja Tehtävä on vakituinen tuntityöntekijän tehtävä, työtunteja on tarjolla vaihtelevasti. Päivittäinen työaika sijoittuu ma-pe klo 7.00 - 21.00 välille ja la 8.30-19.00 välille. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, koska tarjolla sekä aamu- että iltavuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
  Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde Työn laatu Tuntityö Sijainti Espoo, Suomi
Hakuaika 14.10.2016 - 27.10.2016 Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
Työnantaja: Sodexo Sijainti: Espoo, Suomi Työajat: tuntityö Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/o/14638/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Sodexo

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 841 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

228 000 € 119 %

Henkilöstö

2 270 -138

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Subway® -ravintolaamme työntekijöitä Espoon Otaniemeen (414), on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on tuntityö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa