Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme monipuolisia ruokailu-, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä toimitila- ja kiinteistöpalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parhaat edellytykset keskittyä omaan ydintoimintaansa. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin www.sodexo.fi.

Tehtävän kuvaus Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin siivouskohteisiimme ammattitaitoista

PERUSPESIJÄÄ

Kohteet vaihtelevat toimistoista kouluihin ja ravintola-alan edustustiloista vaativiin terveydenhuoltoalan erityiskohteisiin.

Tehtäviisi peruspesijänä kuuluu mm.
- siivoustyö ja peruspesut eri kohteissa sovittujen toimintaohjeiden ja aikataulujen mukaisesti
- ikkunanpesut
- märkätilojen pesut Odotamme Sinulla on:
- laitoshuoltajan tai vastaava koulutus
- aikaisempaa työkokemusta siivousalan tehtävistä ja peruspesuista
- siivousmenetelmien, -aineiden ja -välineiden käyttökokemusta
- siivouskoneiden käyttökokemusta ja tuntemusta (yhdistelmäkoneet, imuri, vesi-imuri, sumalaite, harjakone, lattianhoitokone)
- hygieniapassi (bakteerikantojen tunteminen)

Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten sinulla tulee olla riittävän hyvä suomen kielen taito tehtävässä toimimiseen (puhuminen, kirjoittaminen ja lukeminen).

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä kohteiden sijainnin ja työaikoijen vuoksi. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa. Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! Muuta Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat ma-su klo 6.00- 21.00 välille, peruspesuja teemme tarvittaessa myös yöaikaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Kankaanpää, gsm 050 373 2186, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde Työn laatu Kokopäiväinen Sijainti Helsinki, Suomi
Hakuaika 19.10.2016 - 30.10.2016 Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
Työnantaja: Sodexo Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/o/14693/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Sodexo

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 841 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

228 000 € 119 %

Henkilöstö

2 270 -138

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruspesijä Helsinkiin (388), on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa