Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sodexo Oy Transport Sodexo Oy Transport on Helsinki-Vantaan lentokentällä toimiva lentokonesiivousyhtiö. Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa.Tehtävän kuvaus Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle LENTOKONESIIVOOJAAyövuoroon.Yövuorossa työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 22.00-06.00 välille, mutta vuoro saattaa myös alkaa jo klo 20.00 tai päättyä vasta klo 8.00. Työskentelemme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lentokonesiivooja yövuoroon Helsinki-Vantaan lentoasemalle (412), on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa