Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme monipuolisia ruokailu-, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä toimitila- ja kiinteistöpalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parhaat edellytykset keskittyä omaan ydintoimintaansa. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin www.sodexo.fi.

Tehtävän kuvaus Etsimme Sodexon palvelukseen Keravalle Savion tuntumaan asiakasyrityksemme ravintolaan

KOKKI

Tässä asiakkuudessa toimintoihimme  kuuluu tilahuolto- ja  ravintolapalvelut. Ravintolapalveluissa hoidamme lounasravintolaa ja asiakkaan edustustarkoituksessa olevaa pubiravintolaa sekä kokouspalveluita. Ruokailijoita käy päivittäin yhteensä noin 250, ruokaa on tarjolla lounas- ja päivällisaikaan.

Tehtäviäsi ovat valmistaa monipuolisesti lämpimän- ja kylmän puolen lounas- sekä edustusruokia. Toimit saumattomasti yhteistyössä keittiömestarin ja muun henkilöstön kanssa. Asiakaspalvelu kuuluu tässä toimipaikassa kaikkien työnkuvaan kassatoimintoineen. Odotamme Sinulla on:
- kokin koulutus
- aikaisempaa kokemusta maukkaan lounasruuan valmistamisesta itsenäisesti reseptilikan mukaan
- toivomme osaamista edustuksesta sekä a la carte keittiöstä
- perus atk-taidot (käytössämme tuotannonohjausjärjestelmä)
- kykenet itsenäiseen työskentelyyn. iltavuorossa työskennellään osan aikaa yksin

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! Lisätietoja Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 - 20.00 välille, joskus harvoin lauantai vuoroja. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Site manager Päivi Helminen gsm 050 355 5306 tai keittiömestari Antti Aravirta 050 598 32 84 Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde Työn laatu Kokopäiväinen Sijainti Kerava, Suomi
Hakuaika 19.10.2016 - 26.10.2016 Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
Työnantaja: Sodexo Sijainti: Kerava, Suomi Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/o/14697/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Sodexo

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 841 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

228 000 € 119 %

Henkilöstö

2 270 -138

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki Keravalle henkilöstöravintolaan (417), on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa