Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sodexo Oy
Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 420 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 80 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 75 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme - palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen - mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.

Tehtävän kuvaus Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista tehtävistämme. Suosimme työpaikan alta löytyviä kohdennettuja hakemuksia, koska saamme vuosittain erittäin paljon työhakemuksia. Työsuhdetyyppi Muu Työn tyyppi Muu Sijainti Avoin, Suomi
Hakuaika 1.9.2016 - 31.8.2017 Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
Työnantaja: Sodexo Sijainti: Avoin, Suomi Työajat: muu Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 31.08.2017 Ilmoituskanava: Sodexo

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Avoin, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Sodexo Oy Y-tunnus 0907890-4 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 841 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

228 000 € 119 %

Henkilöstö

2 270 -138

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, on ilmoitettu Sodexo -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Sodexo. Kyseessä on muu työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.08.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Avoin, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa