Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Huone Tapahtumahotelli etsii iltatapahtumien hoitamiseen baari-tarjoilija taidoilla ehostettua tapahtumaemäntää tai -isäntää. Vastaat illalla ryhmien viihtymisestä, ruokatarjoiluista (buffet pääosin) sekä baarin pyörittämisestä.

Palkittu Tapahtumahotelli Huone on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, joka järjestää kokous-sekä juhlatapahtumia Jätkäsaaressa. Huoneella on 12 erilaista teematilaa, lounge-alue, baari, terassi sekä aasialainen keittiö. Huone on voittanut arvokkaita palkintoja toiminnastaan jo taipaleensa alussa mm. parhaasta tapahtumapaikasta Evento Awardseissa 2016. Huone on rakentamassa aivan uudenlaista tapahtumakonseptia Suomeen tarjoamalla tapahtumapalvelut yhden katon alta. Haluatko olla mukana tekemässä tapahtumahistoriaa?

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä tulet olemaan iltaisin Huoneen aurinkoinen ensikosketus asiakkaaseen. Olet osa Huoneen tapahtumatiimiä, joka vastaa kaikista tapahtumasta, tarjoiluista sekä lisämyynnistä tapahtumien aikana. Työssä vastaat ennen kaikkea siitä, että asiakkaamme nauttivat päivästään Huoneella. Odotamme hakemaltamme henkilöltä ennenkaikkea joustavuutta, tiimihenkeä, sekä 5 tähden asiakaspalveluasennetta.

- Teet osa-aikaisesti töitä tapahtumien mukaan, pääosin iltaisin
- Toimit osana tiimiä sekä jokapäiväista operatiivista toimintaa
- Toimit 5 tähden asiakaspalvelu-asenteella
- Sinulla on Hygienia -ja Anniskelupassi
- Olet järjestelmällinen sekä tarkka
- Osaat työskennellä hektisessä työympäristössä 'hermoja menettämättä'
- Työtehtäviisi ei kuulu kelloon katsominen

Tehtävä tarjoaa kovalle työntekijälle todella hienon mahdollisuuden olla osana mahtavaa tiimiä, mutta ennenkaikkea mahdollisuuden olla luomassa täysin uutta tapahtumakonseptia Suomeen sekä tulevaisuudessa ulkomaille.

Olet etsimämme henkilö, jos teet työtä kelloon katsomatta, can do-asenteella. Olet hankkinut jo aikaisempaa kokemusta samanlaisista tehtävistä, ja tunnistat itsesi motivoituneena työntekijänä. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta, noin 2-3 vuotta. Kommunikoit erinomaisesti suomen ja englannin kielellä. Olet tarkka ja paineensietokykysi on testattu jo moneen kertaan vilkkaassa ympäristössä.

Web-osoite: http://www.huone.fi Työnantaja: Söderlund International Oy Sijainti: 00180 HELSINKI Työajat: iltatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Vakuuta meidät halustasi olla Huonelainen ja hae paikkaa lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen eva.pennanen@huone.fi Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Söderlund International Oy Y-tunnus 2460736-8 Toimiala Messujen ja kongressien järjestäminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

902 349 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

45 437 € 431 %

Henkilöstö

6 3

Liikevoitto-%

5 % 350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Söderlund International Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa