Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huone Tapahtumahotelli etsii iltatapahtumien hoitamiseen baari-tarjoilija taidoilla ehostettua tapahtumaemäntää tai -isäntää. Vastaat illalla ryhmien viihtymisestä, ruokatarjoiluista (buffet pääosin) sekä baarin pyörittämisestä. Palkittu Tapahtumahotelli Huone on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, joka järjestää kokous-sekä juhlatapahtumia Jätkäsaaressa. Huoneella on 12 erilaista teematilaa, lounge-alue, baari, terassi sekä aasialainen keittiö. Huone on voittanut arvokkaita palkintoja toiminnastaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Söderlund International Oy Y-tunnus 2460736-8 Toimiala Messujen ja kongressien järjestäminen Rinnakkaistoiminimet HuOne Events Hotel

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Söderlund International Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus