Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huone Tapahtumahotelli etsii aamiaisemäntää tai -isäntää hoitamaan tarjoilutehtäviä kokousaamuihin. Vastaat aamiaisen esillepanosta ja pienestä valmistelutyöstä. Olet hymyillen aamulla vastassa asiakkaitamme ja huolehdit myös lounas- ja välitarjoilujen hoitamisesta. Palkittu Tapahtumahotelli Huone on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, joka järjestää kokous-sekä juhlatapahtumia Jätkäsaaressa. Huoneella on 12 erilaista teematilaa, lounge-alue, baari, terassi sekä aasialainen keittiö. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Söderlund International Oy Y-tunnus 2460736-8 Toimiala Messujen ja kongressien järjestäminen Rinnakkaistoiminimet HuOne Events Hotel

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Söderlund International Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus