Duunitori suosittelee
Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huone Tapahtumahotelli hakee hauskaan tiimiinsä osa-aikaisia kokkeja. Olet keittiössä preppaamassa ja valmistamassa kokous- ja illallistarjoiluja. Huoneella rakastamme ruokaa ja teemme kaiken itse, joten valmistuskeittiöstämme loihdimme aamiaisista Malesialaisiin illallisiin kaiken. Palkittu Tapahtumahotelli Huone on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, joka järjestää kokous-sekä juhlatapahtumia Jätkäsaaressa. Huoneella on 12 erilaista teematilaa, lounge-alue, baari, terassi sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Söderlund International Oy Y-tunnus 2460736-8 Toimiala Messujen ja kongressien järjestäminen Rinnakkaistoiminimet HuOne Events Hotel

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Söderlund International Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus