Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Työpaikkakuvaus

Huone Tapahtumahotelli hakee hauskaan tiimiinsä osa-aikaisia kokkeja. Olet keittiössä preppaamassa ja valmistamassa kokous- ja illallistarjoiluja. Huoneella rakastamme ruokaa ja teemme kaiken itse, joten valmistuskeittiöstämme loihdimme aamiaisista Malesialaisiin illallisiin kaiken.

Palkittu Tapahtumahotelli Huone on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, joka järjestää kokous-sekä juhlatapahtumia Jätkäsaaressa. Huoneella on 12 erilaista teematilaa, lounge-alue, baari, terassi sekä aasialainen keittiö. Huone on voittanut arvokkaita palkintoja toiminnastaan jo taipaleensa alussa mm. parhaasta tapahtumapaikasta Evento Awardseissa 2016. Huone on rakentamassa aivan uudenlaista tapahtumakonseptia Suomeen tarjoamalla tapahtumapalvelut yhden katon alta. Haluatko olla mukana tekemässä tapahtumahistoriaa?

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä tulet olemaan osa keittiötiimiä auttamalla kaikissa keittiöhommissa. Aamiaiset, lounaat, välitarjoilut sekä illalliset kuuluvat tarjoiluihimme ja keittiössä riittää pientä puuhaa koko ajan. Hyvä asenne tekemiseen ja aasialaisen ruoan tuntemus auttaa heti alkuun.

- Teet osa-aikaisesti töitä tapahtumien mukaan
- Toimit osana tiimiä sekä jokapäiväista operatiivista toimintaa
- Toimit 5 tähden asiakaspalvelu-asenteella
- Sinulla on Hygienia -ja Anniskelupassi
- Olet järjestelmällinen sekä tarkka
- Osaat työskennellä hektisessä työympäristössä 'hermoja menettämättä'

Tehtävä tarjoaa kovalle työntekijälle todella hienon mahdollisuuden olla osana mahtavaa tiimiä, mutta ennenkaikkea mahdollisuuden olla luomassa täysin uutta tapahtumakonseptia Suomeen sekä tulevaisuudessa ulkomaille.

Olet etsimämme henkilö, jos teet työtä kelloon katsomatta, can do-asenteella. Olet hankkinut jo aikaisempaa kokemusta samanlaisista tehtävistä, ja tunnistat itsesi motivoituneena työntekijänä. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta, noin 2-3 vuotta. Kommunikoit erinomaisesti suomen ja englannin kielellä. Olet tarkka ja paineensietokykysi on testattu jo moneen kertaan vilkkaassa ympäristössä.

Web-osoite: http://www.huone.fi Työnantaja: Söderlund International Oy Sijainti: Messitytönkatu 8 C 44, 00180 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: eva.pennanen@huone.events Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Messitytönkatu 8 C 44, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Söderlund International Oy Y-tunnus 2460736-8 Toimiala Messujen ja kongressien järjestäminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

902 349 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

45 437 € 431 %

Henkilöstö

6 3

Liikevoitto-%

5 % 350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Söderlund International Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Messitytönkatu 8 C 44, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus