Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 20.10.2016. klo 15.00 mennessä TOIMINTATERAPEUTIN TOIMI ensisijaisena sijoituspaikkana fysioterapia Sodankylän kunta hakee toimintaterapeuttia kehittyvään ja eloisaan työyhteisöön. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen kannustavan ja työstään nauttivan työyhteisön tukemana. Asiakkaasi ovat kaikenikäisiä kuntoutujia lapsista vanhuksiin, mutta työtehtävissäsi keskityt toimintaterapian tarpeen arviointiin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Sodankylä psykologia ja psykiatria Sodankylä muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Sodankylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sodankylän kunta Y-tunnus 0193169-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Sodankylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa